Suun terveydenhuolto

Hammashoitoon hakeudutaan ajanvarauksen kautta. Puhelimessa selvitetään asiakkaan henkilötiedot ja tehdään hoidon tarpeen ja kiireellisyyden ensiarvio. Huomioithan, että arvion tueksi voidaan tarvita tietoja mahdollisista yleissairauksista ja lääkityksistä. Hoitavan hammaslääkärin tavoittaa tarvittaessa keskitetyn ajanvarauksen kautta.

Hammashoidon keskitetty ajanvaraus

Hammashoidon keskitetty ajanvaraus Puh. 020 630 6010
Ma, ti, ke, pe klo 8–15, to klo 8-17.30

(Koululaisten kesäloma-aikana torstaisin klo 8-15). Ajanvaraus palvelee koululaisten kesäloma-aikana klo 8-15.

Parillisten viikkojen keskiviikkoaamuina ajanvaraus aukeaa klo 9. Kiireettömät yhteydenotot mielellään klo 10 jälkeen.

Jämsän ja Kuhmoisten hammashuollon ajanvarauspalveluissa muutoksia 7.7.2017 alkaen.

Ajanvarauspalvelu hammas.jamsa.fi poistuu ja tilalle tulee tekstiviestipalvelu.

Tekstiviestipalvelut

Tekstiviestimuistutus varatusta ajasta
Palvelu on suun terveydenhuollon maksuton lisäpalvelu. Hammashuolto lähettää varatusta ajasta automaattisen muistutuksen 24 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Jos muistutusviestiä ei jostakin syystä saavu niin se ei ole syy jättää tulematta/peruuttamattoman käynnin laskun mitätöinnille. Myös varattujen aikojen muutoksista tai peruutuksista voidaan ilmoittaa tekstiviestillä.

Varatun ajan peruminen tekstiviestillä
Jos haluat peruuttaa varatun aikasi, voit ottaa yhteyden lähettämällä tekstiviestin ennen varattua aikaa hammashuollon tekstiviestinumeroon 0406725518. Peruuttamattomasta hoitoajasta peritään 15 vuotta täyttäneiltä 51,40 euroa. HUOM. Kirjoita viestiin sana PERUN sekä varatun ajan ajankohta, kenelle hammaslääkärille aika on varattu sekä myös henkilötunnuksesi, jolloin potilastietojärjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti.

Emme lähetä uusia aikoja tekstiviestillä.

Jos peruutat ajan tekstiviestillä, varaa myöhemmin uusi aika soittamalla hammashoitoloiden ajanvaraukseen. Palvelun kautta ei voi siirtää eikä perua erikoishammaslääkäreiden (kuten oikojien) aikoja, koska ajanvarausajat ovat sidoksissa toisiinsa.

Varatun ajan tiedustelu tekstiviestillä
Jos haluat tiedustella varattua aikaasi, voit ottaa yhteyden lähettämällä tekstiviestin hammashuollon tekstiviestinumeroon 0406725518. HUOM. Kirjoita viestiin sana TIEDU sekä henkilötunnuksesi, jolloin potilastietojärjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti. Tekstiviestinumero on tekstiviestejä varten, numeroon ei voi soittaa puhelua.

Saatavissa tekstiviestipalvelua puhevammaisille, kuuroille ja huonokuuloisille
Puhevammaiset, kuurot ja huonokuuloiset voivat olla yhteydessä hammashoitolan keskitettyyn ajanvaraukseen tekstiviestillä numeroon 0406725518. Tekstiviestillä voi varata vastaanottoajan tai perua varatun ajan. Ajanvarauksen yhteydessä hoitaja voi lähettää tekstiviestillä vointia koskevia tarkentavia kysymyksiä ennen ajanvarauksen tekoa. Ottamalla yhteyttä tekstiviestillä, annat luvan hoitolan ottaa yhteyttä tekstiviestillä.

Tekstiviestissä tulee olla: PUHE/KUULOVAMMA, lähettäjän koko nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen tarpeen syy.

Tiedote tekstiviestipalvelusta

Tiedote suun terveydenhuollon sähköisestä ajanhallintapalvelusta
Kirjaudu tästä sähköiseen ajanhallintapalveluun

Jämsän hammashoitola

Terveyskuja 5, 42100 Jämsä

Vastaava hammaslääkäri Riitta Autio, puh. 040 712 2564
Palveluvastaava Satu Suomaa, puh. 040 561 7105

Kuhmoisten hammashoitola

Orivedentie 3 17800 Kuhmoinen

Kuoreveden hammashoitola

Puistotie 5
35600 Halli

Hammashoidon päivystys

Kun tarvitset päivystävän hammashoidon palveluita, ota ensisijaisesti yhteyttä Tampereen Acutan hammaslääkäripäivystykseen. Acuta on tarkoitettu vain kiireellistä hammashoitoa tarvitseville. Muina vuorokauden aikoina (öisin) kiireellistä suun alueen ensiapua tarvittaessa, ota yhteys Jokilaakson sairaalan ensiapuun puh. 040 712 2555

Arki-iltapäivystys

Tampereen Acuta Teiskontie 35, Tampere Ajanvaraus klo 15–18, ohjaus ja neuvonta klo 18–21 Puh. 03 5657 0115

Viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys

Tampereen Acuta
Teiskontie 35, Tampere Ajanvaraus ja neuvonta klo 07–21 yhteydenotot mielellään klo 08 –10 Puh. 03 5657 0115