Meille Jämsän Terveydessä olet haluttu työntekijä. Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja tuottaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun joka päivä.

Jämsän Terveys on Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyritys, joka tuottaa terveys- ja sosiaalipalveluita yli 20 000 jämsäläiselle. Jokilaakson sairaala tarjoaa monipuoliset ja laajat erikoissairaanhoidon palvelut, ja se toimii valinnanvapauden piirissä. Jämsän Terveydessä ja Jokilaakson sairaalassa työskentelee yli 800 eri alojen ammattilaista.

Teemme tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitoksien kanssa tarjoamalla harjoittelupaikkoja eri työtehtäviin.

Teemme asiakaslähtöistä työtä tavoitteellisesti ja asiakas on meillä aidosti keskiössä. Panostamme ennaltaehkäisyyn ja paikalliseen perusterveydenhuoltoon. Tuotamme palveluja inhimillisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä työtehtäviä innostavassa ja mukavassa työympäristössä. Panostamme siihen, että kaikilla työntekijöillämme on hyvät edellytykset tehdä työnsä huippulaadulla. Meillä on yksiköissä hyvä yhteishenki ja osaamista pääsee käyttämään laajasti.

Tutustu meidän arkeemme Jämsän Terveyden Instagram-tilillä, tilille pääset tästä

Asumaan ja töihin Jämsään! Tutustu tästä

Avoimet työpaikat

Jämsän Terveyden ja Jokilaakson sairaalan avoimet työpaikat löytyvät Pihlajalinnan urasivuilta sekä TE-palveluiden sivulta.

Lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden avoimet työpaikat löydät Pihlajalinnan nettisivuilta.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille lisätietoja itsestäsi ja verkostoidu kanssamme Pihlajalinnan urasivujen Connect -toiminnon kautta verkostoidu tästä

Voit myös jättää avoimen hakemuksen keikkatöitä ja sijaisuuksia varten. Täytä avoin hakemus tästä

Lisätietoja hakemuksiin liittyen voi tiedustella HR-asiantuntija Riitta Pasaselta p. 040 185 6991, riitta.pasanen@pihlajalinna.fi

Rekrytoinnin yhteystiedot

Lääkärit, lääketieteen opiskelijat ja hammaslääkärit
Rekrytointipäällikkö Teija Santala
puh. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Tarkemmat lääkärirekrytoinnin yhteystiedot löytyvät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Hoitohenkilöstö ja muut ammattiryhmät
HR-asiantuntija Riitta Pasanen
riitta.pasanen@pihlajalinna.fi
puh. 040 185 6991

Osa Pihlajalinnaa

Jämsän Terveys ja Jokilaakson sairaala on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana tai katso koko konsernin avoimet työpaikat.