Meille Jämsän Terveydessä olet haluttu työntekijä. Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja tuottaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun joka päivä.

Jämsän Terveys on Pihlajalinnan ja Keski-Suomen hyvinvointialueen yhteisyritys, joka tuottaa terveys- ja sosiaalipalveluita yli 20 000 jämsäläiselle. Jokilaakson sairaala tarjoaa monipuoliset ja laajat erikoissairaanhoidon palvelut, ja se toimii valinnanvapauden piirissä. Jämsän Terveydessä ja Jokilaakson sairaalassa työskentelee yli 300 eri alojen ammattilaista.

Teemme tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitoksien kanssa tarjoamalla harjoittelupaikkoja eri työtehtäviin.

Teemme asiakaslähtöistä työtä tavoitteellisesti ja asiakas on meillä aidosti keskiössä. Panostamme ennaltaehkäisyyn ja paikalliseen perusterveydenhuoltoon. Tuotamme palveluja inhimillisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä työtehtäviä innostavassa ja mukavassa työympäristössä. Panostamme siihen, että kaikilla työntekijöillämme on hyvät edellytykset tehdä työnsä huippulaadulla. Meillä on yksiköissä hyvä yhteishenki ja osaamista pääsee käyttämään laajasti.

Tutustu meidän arkeemme Jämsän Terveyden Instagram-tilillä, tilille pääset tästä

Asumaan ja töihin Jämsään! Tutustu tästä

Katso oheisesta videosta, millaista on työskennellä Jämsän Terveydessä!

Avoimet työpaikat

Jämsän Terveyden ja Jokilaakson sairaalan avoimet työpaikat löytyvät Pihlajalinnan urasivuilta sekä TE-palveluiden sivulta. Lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden avoimet työpaikat löydät Pihlajalinnan nettisivuilta.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa?
Lähetä meille lisätietoja itsestäsi ja täytä avoin hakemus tästä.

Lisätietoja hakemuksiin liittyen voit tiedustella HR-päällikkö Riitta Pasaselta p. 040 185 6991, riitta.pasanen@pihlajalinna.fi

Haluatko kuulla avoimista työpaikoistamme ensimmäisten joukossa? Kerro meille itsestäsi ja liity Pihliksen osaajayhteisöön.

Työssäoppiminen ja opiskelija

Otamme mielellämme alan opiskelijoita harjoitteluun. Voit olla yhteydessä suoraan haluamasi yksikön palveluvastaavaan.

AMK-opiskelijoiden harjoittelupaikat varataan Jobiilin kautta.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Lääkärit, lääketieteen opiskelijat
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi Tarkemmat lääkärirekrytoinnin yhteystiedot löydät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Hoitohenkilöstö ja muut ammattiryhmät
HR-päällikkö Riitta Pasanen
puh. 040 185 6991 riitta.pasanen@pihlajalinna.fi

Osa Pihlajalinnaa

Jämsän Terveys ja Jokilaakson sairaala on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana tai katso kaikki Pihlajalinnan työpaikat