Gradian sosiaali- ja terveysalan opiskelijat avustamassa kaikenikäisiä kuntalaisia terveyssovelluksen ja muiden sähköisten palveluiden käyttöönotossa Jämsän Terveyden hyvinvointitorilla

Tiedote 25.9.20

Hyvinvointitori on matalankynnyksen palvelupiste, jossa yhdistyvät Ikätorin palveluneuvonta ikäihmisille ja itsehoitopisteen hyvinvointia ja omahoitoa tukeva ohjaus kaikenikäisille kuntalaisille. Hyvinvointitori sijaitsee sairaalan pääoven vieressä ja on avoinna arkisin klo 8-11 henkilökohtaista asiointia varten. Puhelimitse numerosta 050 570 0446 voi myös sopia oman tapaamisajan joustavasti. Jatkossa hyvinvointitorin palveluita kootaan myös Jämsän Terveyden nettisivuille.

Koronaepidemian aikana emme voi järjestää isompia kokoontumisia, mutta tulevaisuudessa toivottavasti pääsemme taas järjestämään pisteellä myös eri asiantuntijoiden infoja ja tapahtumapäiviä.

Hyvinvointitori on aloittanut yhteistyön Gradian opiskelijoiden kanssa ja opiskelijat ovat mukana avustamassa kaikkia kuntalaisia saavuttamaan Jämsän Terveyden sähköiset palvelut: uuden älypuhelinterveyssovelluksen, etävastaanotot ja jamsanterveys.fi nettisivujen kautta sähköisen terveystarkastuksen (STAR) sekä sähköiset omahoidon palvelut ja verkkovalmennukset. Lisäksi avustamme mm valtakunnallisen Koronavilkun lataamisessa, Kantapalveluiden ja laboratorioajanvarauksen käytössä.

Terveyssovelluksen käyttöön tarvitaan älypuhelin, ja vahvaan tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset. Muita sähköisiä palveluita voi käyttää myös tabletilla tai tietokoneella.

Pihlajalinnan terveyssovelluksen avulla asiakas saa terveydenhuoltohenkilökunnan avun käyttöön nopeasti ja helposti mistä tahansa.

Epidemia-aikana muistutamme, että paikalle voi tulla vain täysin terveenä. Sairaalan aulasta löytyy käsidesinfektioainetta, jota tulee käyttää saapuessa sairaalaan. Huolehdimme 1-2 metrin turvaväleistä.

Palvelupäällikkö Elina Koivumäki
Johtava ylilääkäri Titta Frantsila