Tiedote 15.9.2023 Keski-Suomen hyvinvointialueelta lähtenyt uudelleen aiemmin lähetettyjä laskuja Jämsän alueelle

Keski-Suomen hyvinvointialue ja Monetra Keski-Suomi Oy
Tiedote 15.9.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueelta on lähtenyt 14.9. virheellisesti jo aiemmin lähetettyjä laskuja uudelleen Jämsän alueen asukkaille. Laskut koskevat hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka on tuotettu Jämsän Terveys Oy:n toimesta. Virhe koskee noin 27 000 laskua.

Jos asiakas on saanut saman laskun aikaisemmin, voi uuden laskun hävittää. Mikäli asiakas on maksanut jo saamansa laskun uudelleen, tullaan asiakkaaseen olemaan yhteydessä Monetra Keski-Suomi Oy:n toimesta maksun palauttamiseksi. Tarvittaessa asiakas voi myös itse olla yhteydessä Monetra Keski-Suomi Oy:hyn sähköpostitse osoitteeseen maksuasiat.hyvaks@monetra.fi tai puhelimitse 040 146 9918 arkipäivisin klo 9–14.

Laskun voi tunnistaa virheellisesti saapuneeksi esimerkiksi samasta laskun numerosta tai viitenumerosta kuin aiemmin saapuneessa laskussa tai siitä, että eräpäivä on jo mennyt laskun saapuessa.

Laskuja on lähtenyt toistamiseen inhimillisen virheen vuoksi. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.

Lisätietoja:
• Taija Mikkola, palvelujohtaja, Monetra Keski-Suomi Oy, taija.mikkola@monetra.fi, p. 050 464 9640
• Anna-Kaisa Mäkelä, asiakasmaksupäällikkö, Keski-Suomen hyvinvointialue, anna-kaisa.makela@hyvaks.fi, p. 046 921 3376

Pääset tästä Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuilla olevaan tiedotteeseen