Jämsän Terveyden kotihoito nousi THL:n asiakaskyselyssä maakunnan kärkeen

THL julkaisi 23.11.2022 vanhuspalvelujen ensimmäisen kansallisen asiakaskyselyn tulokset maakunnittain. Keski-Suomen hyvinvointialueella parhaan asiakasarvion sai kotihoidon ja tavallisen palveluasumisen osalta Jämsän Terveyden tuottama kotihoito Jämsässä Jämsänkosken ja Koskenpään sekä Länkipohjan alueella.

THL:n Kerro palvelustasi -kyselyssä yksiköt arvioitiin seuraavien kategorioiden perusteella kotihoidon ja tavallisen palveluasumisen osalta: 1) Saan tarpeeksi apua ja palvelua 2) Hoitajat ovat ystävällisiä 3) Minulla on turvallinen olo 4) Toiveitani otetaan huomioon hoivassa ja palvelussa.

Suurin osa vastanneista on tyytyväisiä saamaansa palveluun ja olisi valmis suosittelemaan sitä muille. Asiakkaat pitävät hoitajia ystävällisinä, luottavat heihin ja kokevat olonsa turvalliseksi. Valtaosin asiakkaat saavat apua nopeasti, kun sitä tarvitsevat.

Jämsän Terveyden kaikki yksiköt, kotihoidossa ja ympärivuorokautisessa asumisessa, pärjäsivät valtakunnallisessa vertailussa keskimääräistä paremmin, toteaa tyytyväisenä Elina Koivumäki Jämsän Terveyden vanhuspalveluiden palvelupäällikkö.

Meille Pihlajalinnassa laadukas ja vastuullinen vanhusten palvelutuotanto on erittäin tärkeää, ja tämän pohjalta meidän on erittäin hyvä jatkaa läheistä kumppanuutta hyvinvointialueiden kanssa, kertoo Seppo Kariniemi, Jämsän Terveyden toimitusjohtaja.

– Olemme koko henkilöstön puolesta iloisia asiakkailtamme saamistamme arvioista. Suuri kiitos kuuluukin osaaville työntekijöillemme ja heidän taidolleen kohdata asiakkaamme lämminhenkisesti sekä tehdä työtä koko sydämellään, Kariniemi jatkaa.

THL on koonnut yhteen parhaat asiakasarvion saaneet vanhuspalvelujen toimintayksiköt. Tiedot perustuvat THL:n kansalliseen Kerro palvelustasi-kyselyyn, joka toteutettiin 14.3. – 15.6.2022. Tiedonkeruuseen osallistui yli 2 800 julkista ja yksityistä yksikköä ympäri Suomea. Lisätietoja löydät THL:n verkkosivuilta.

Lisätietoja

Elina Koivumäki Palvelupäällikkö, Vanhuspalvelut Jämsän Terveys Puh. 040 144 8146 elina.koivumaki@pihlajalinna.fi

Seppo Kariniemi Toimitusjohtaja Jämsän Terveys Puh. 050 400 8996 seppo.kariniemi@pihlajalinna.fi