Tiedote 5.11.21: Koronatartunnat Jämsän soten yksiköissä rauhoittumassa

Jämsän sosiaali- ja terveystoimen yksikössä sairaalan akuuttiosasto 4:llä on eilen todettu yksi uusi koronatartunta. Koronapositiivisia potilaita on osastolla hoidossa nyt yhteensä 10. Tartunnan saanut on ollut jo valmiiksi karanteenissa. Sairaalan muilla osastoilla ei ole todettu koronatartuntoja. Koskentien palvelutalolla ei ole todettu uusia koronatartuntoja.

Potilaiden hoito on epidemian aiheuttaman osastosulun aikana varmistettu henkilöstöä lisäämällä. Potilaiden jatkohoito on järjestetty ensiavussa ja muilla osastoilla. Mitään kiireetöntä toimintaa ei ole jouduttu supistamaan tänä aikana.

Vierailukielto akuuttiosastolla jatkuu toistaiseksi 15.11. asti. Koskentien palvelutalolla vierailuja suosittelemme välttämään 8.11. asti.

Suosittelemme edelleen kaikissa yksiköissämme sairaalassa ja palveluasumisen yksiköissä vahvasti kasvomaskin käyttöä ja vierailulle voi tulla vain täysin oireettomana. Muistuttaisimme että koronaviruksen ilmaantuvuus on edelleen korkea.

– Meidän on edelleen suojattava iäkkäitä ja immuunipuutteisia henkilöitä, koska kolmannet koronarokotukset ovat vasta käynnissä. Jos on terve ja kahdesti rokotettu, voi tavata omaistaan turvallisin mielin, jos ei ole tietoa, että on altistunut virukselle, johtava ylilääkäri Titta Frantsila muistuttaa.

Aiemmat tiedotteet:
Tiedote 27.10.2021

Tiedote 29.10.21

Lisätietoja:

Tartuntatautilääkäri Suvi-Tuuli Ojala, p. 040 637 2121
Johtava ylilääkäri Titta Frantsila / Jämsän Terveys, p. 040 137 6787
Palvelujohtaja Sisko Tiirinen / Jämsän Terveys, p. 040 712 26 13